Promovimi i depozitave Bitget - Fitoni 8,000 dollarë

Promovimi i depozitave Bitget - Fitoni 8,000 dollarë
 • Periudha e promovimit: Pa kufizuar
 • Promovimet: 8000 dollarë
Bitget, një platformë lider e shkëmbimit të kriptomonedhave, ofron një sërë promovimesh të krijuara për të nxitur dhe shpërblyer angazhimin e përdoruesve. Këto promovime përfshijnë bonuse depozitash, gara tregtare, programe referimi dhe më shumë, duke u ofruar përdoruesve mundësi për të maksimizuar përvojën e tyre tregtare. Këtu keni një udhëzues gjithëpërfshirës se si të aksesoni dhe të përfitoni nga promovimet e Bitget.


Si të merrni shpërblimet në Bitget

 1. Regjistrohuni dhe hyni në Bitget
 2. Kliko "Depozita"
 3. Plotësoni depozitën tuaj të parë dhe transferojeni atë në llogarinë tuaj USDT-M Futures për të marrë deri në 8,000 dollarë.
Promovimi i depozitave Bitget - Fitoni 8,000 dollarë
Shënim : Ju lutemi mbani depozitën tuaj në llogarinë tuaj të së ardhmes USDT-M. Bonuset e tregtimit shpërndahen çdo të premte.


Shpjegimi i niveleve të shpërblimeve me nivele

Promovimi i depozitave Bitget - Fitoni 8,000 dollarë

Rregullat e promovimit në Bitget

 1. Ky promovim ofron shpërblime vetëm për depozitën e parë nga përdoruesit e Bitget. Nuk ka grumbullim shpërblimesh - çdo përdorues merr nivelin më të lartë për të cilin kualifikohet.
 2. Për të marrë 5,000 dollarë, depozitoni të paktën 100,000 USDT dhe tregtoni një minimum prej 30,000,000 USDT. Dështimi i vëllimit të tregtimit do të thotë të marrësh 730 dollarë. Për të marrë 8,000 dollarë, depozitoni 125,000 USDT dhe tregtoni të paktën 40,000,000 USDT. Dështimi i kërkesës së vëllimit gjithashtu çon në marrjen e 730 dollarëve.
 3. Transferoni bonuset e tregtimit në llogarinë e Futures përpara se t'i përdorni për tarifa, humbje ose marzh, por ato nuk mund të tërhiqen.
 4. Depozita e vlefshme është e barabartë me depozitën totale minus tërheqjen totale.
 5. Shpërblimet jepen çdo të premte. Mbajeni depozitën në llogarinë e Futures deri në shpërndarje.
 6. Gjatë këtij promovimi, nëse përdoruesit bashkohen me promovime të tjera të Bitget ose pretendojnë shpërblime më të larta diku tjetër, ata do të marrin vetëm shpërblimin më të lartë. Nëse marrin më pak se sa ofrohet këtu, do të jepet shpërblimi i mbetur.
 7. Bitget mund të skualifikojë pjesëmarrësit për veprime jobesnike ose abuzive, si krijimi i llogarive të shumta për shpërblime shtesë ose përfshirja në aktivitete të paligjshme.
 8. Bitget mund të ndryshojë Termat dhe Kushtet e promovimit pa paralajmërim.
 9. Bitget ka fjalën e fundit për interpretimin e këtij promovimi. Kontaktoni mbështetjen e klientit për më shumë informacion.
Thank you for rating.